إعلان

بسبب أزمة الواسطة.. العسيلي يدافع عن نفسه مجددًا: "المفروض اعتزل عشان واحد زنان"

كتب- مصراوي:

08:59 م 14/08/2019

محمود العسيلي

تابعنا على

دافع محمود العسيلي مجددا عن نفسه، بعد أن كتبت إحدى متابعاته، تعليقا ضده، بسبب أزمة "الواسطة" الشهيرة.

القصة بدأت عندما نشر العسيلي تغريدة عن إعلانه الجديد لإحدى شركات الاتصالات، ويشاركه فيه المطرب مصطفى حجاج.

وأعادت متابعة له نشر التغريدة، وعلقت عليها: "المشكله إني زي ناس كتير مش عارفة أرجع أحب أسمعه تاني بعد الموقف اللي حصل منه".

فرد العسيلي عليها: "أنا اعتذرت على فكرة على أسلوب الكلام، المفروض اعتزل عشان قلت لواحد مزعج وزنان من منظمين الحفلة يعني المفروض يحافظ على النظام مش يبوظه إن مينفعش أتصور معاك عشان مالكش أفضلية على الناس التانيةـ سبحان الله قد ايه الناس بقت غريبة".

يذكر أن العسيلي تعرض لهجوم شديد بعد أن انتشر فيديو له يرفض التصوير فيه مع أحد حضور حفلاته، ورد عليه قائلا: " معاك واسطة عشان تتصور معايا مثلا، أو جامد جدا مثلا.. بتحبني وكل الناس دي بتكرهني".

ودافع العسيلي وقتها عن نفسه، أوضح أنه لم يكن يريد يعطيه أفضلية عن باقي الحضور، وأنه طلب الصورة أكثر من مرة، واعتذر عن الأسلوب، الذي تحدث به.

فيديو قد يعجبك



محتوى مدفوع

إعلان

إعلان