تصوير- علاء أحمد:
نظم مهرجان الجونة السينمائي اليوم الاثنين 19 أكتوبر جلسة ضمن برنامج الدورة التاسعة من مهرجان الجونة السينمائي، بعنوان حكايتها الخاصة: المرأة في سينما محمد خان.
هنا شيحة
تحدثت النجمة هنا شيحة خلال الجلسة عن سعادتها بالتواجد في جلسة تتناول أفلام محمد خان، مضيفة "سعيدة إني بتكلم عن محمد خان وموجودة مع ليلى علوي. عرفت في البداية قبل ما اشتغل معاه في فيلم قبل زحمة الصيف، أنه ديكتاتور ومش بيحب حد يتناقش معاه، واتقابلنا في المعادي وقعدنا ست ساعات ونتكلم في كل حاجة وبقينا كإننا صحاب مقربين، شال الرهبة تماما وحسيت أنه صاحبي".
وأضافت "هو كان شاب ويحب الحياة قوي ويحب شخصياته، ووقت التصوير ماكنتش بحس إن فيه كاميرا وكل حاجة كانت بتمشي بنعومة كبيرة غير محسوسة، كان بيعرف يتكلم كويس قوي مع الممثلين بتوعه وبيحبهم".
لافتة إلى أن محمد خان كان يبحث عن بطلة الفيلم يكون شكلها عادي وجميل بصورة طبيعية "هو كان عايز واحدة شكلها طبيعي وعادية، لما تتشيك وتلبس تبان جذابة".
جلسة محمد خان
حضر الجلسة من النجوم وصناع الفن: نادين خان، سلوى محمد علي، محمد العدل، إلهام شاهين، رشا شيحة، وليد الحلفاوي، هالة خليل، ميرفت أبو عوف، طارق الإبياري، كامل الباشا، أندرو محسن، مفيدة شيحة، بوسي شلبي.
اقرأ أيضا
إلهام شاهين تشيد بفيلم "بومة" بمهرجان الجونة وتوجه رسالة لـ ركين سعد
يسرا تتألق بفستان أسود في رابع أيام مهرجان الجونة السينمائي بدورته التاسعة
منى زكي توجه رسالة مؤثرة لـ غادة عبد الرازق والأخيرة ترد